Разумков заявив, що у нього немає ніякого конфлікту зі «Слугою народу»

Голова Верховної ради України Дмитро Разумков сказав, що у нього немає ніякого конфлікту з партією або фракцією «Слуги народу».

Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає УНІАН.

«У мене немає конфлікту з партією, у мене немає конфлікту з фракцією» - сказав він.

Також Разумков не відповів, чи є у нього конфлікт з окремими членами партії, наприклад, віцеспікером парламенту Русланом Стефанчуком. Однак спікер дав зрозуміти, що Стефанчук, схоже, не проти зайняти спікерську посаду, хоча питання про це краще ставити самому Стефанчуку.

«Бажання деяких колег отримати ті чи інші посади - це їхні бажання. Це теж нормально... Листи про те, що чомусь не він виконуючий обов'язки голови Верховної ради, були» - зазначив він»

Разумков також заявив, що навіть якщо його відправлять у відставку з посади спікера, він не покине політику.

«Мені подобається моя робота. Мені подобається моя робота і в якості народного депутата. Мені подобається моя робота в якості Голови Верховної ради. Я сподіваюся, що я її роблю нормально... Я буду працювати, я знайду, чим мені зайнятися. Я залишуся в політиці, я буду далі рухатись» - резюмував він.

Нагадаємо, раніше конфлікт з Разумковим прокоментував голова фракції СН Давид Арахамія. А в Офісі президента заявили, що Разумков має фундаментальні розбіжності з партією «Слуга народу», яка зробила його спікером. Крім того, Разумков нібито «відкрито гальмує ініціативи президента Володимира Зеленського». Це може спричинити жорсткі рішення.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО