Київські ТРЦ продовжили роботу у зв'язку з «чорною» п'ятницею

У Києві в період загального карантину кілька найбільших торгово-розважальних центрів продовжили час своєї роботи на цьому тижні. Крім того, ряд ТРЦ вирішили проводити «чорну» п'ятницю і в будні дні.

Про це столичні центри повідомили на своїх сторінках в соцмережах і офіційних сайтах.

Зокрема, графік роботи змінять київські ТРЦ Lavina Mall, Retroville, Gulliver, Проспект, РайON, Dream Town. Вони на цьому тижні будуть працювати на годину довше - до 23:00. Деякі - протягом усього тижня, а деякі тільки в п'ятницю.

Так, в ТРЦ Gulliver і ТРЦ Retroville поінформували, що «чорна» п'ятниця буде проходити з 23 по 27 листопада. Працювати центр в ці дні також буде до 23:00.

У ТРЦ Skymall продовжили час роботи до 23:00 всі п'ять днів. А в п'ятницю, 27 листопада, центр планує працювати до останнього клієнта.

У ТРЦ Dream Town також працюватимуть на одну годину довше. При цьому багато магазинів оголосили про знижки вже з 18 листопада.

ТРК Проспект, Lavina Mall, Blockbuster Mall і ТРЦ РайON проводять «чорну» п'ятницю 20-27 листопада.

У ТРЦ Ocean Plaza не повідомляли про зміни в графіку роботи у зв'язку з «чорною» п'ятницею. Вона пройде одним днем ​​- 27 листопада. На сайті значиться, що ТРЦ працює до 22:00.

Нагадаємо, в Україні продовжує діяти загальний карантин. Також до кінця листопада запроваджено карантин «вихідного» дня. При цьому в Кабміні не виключають, що його можуть продовжити.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО