Власник NewsOne звинуватив Луценка у брехні

Соратник проросійського політика Віктора Медведчука та власник телеканалу NewsOne Тарас Козак, стверджує що його канал не має ніякого відношення до російського «Промсвязьбанку».

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті NewsOne.

«Кінцевим бенефіціаром і власником телеканалу NewsOne не є жодна кіпрська компанія, як це було подано генеральним прокурором. Я, Тарас Романович Козак, є єдиним власником телеканалу NewsOne і володію 100% телеканалу безпосередньо», - зазначив Козак.

За його словами, заява Юрія Луценка про зв'язок телеканалу NewsOne з російським «Промсвязьбанком» є «цинічною брехнею і свідчить про його непрофесіоналізм та професійну непридатність».

Усі звинувачення на адресу телеканалу - абсолютно безпідставні, стверджує його власник. На думку Козака, їх мета – «штучне створення підстав для застосування санкцій проти телеканалу NewsOne і закриття телеканалу з політичних мотивів».

Напередодні Луценко заявив, «СБУ і ГПУ здобуто інформацію про те, що одна і та ж фізична особа є керівником кіпрських юридичних компаній - бенефіціарних власників українського телеканалу NewsOne і російського ВАТ «Промсвязьбанк», який є уповноваженим банком для фінансування й обслуговування державного оборонного замовлення країни-агресора».

Зазначимо, у понеділок ввечері активісти запалили фаєри під офісом телеканалу та вимагали покарати телеканал, який відкрито висловлює підтримку РФ.

Нагадаємо, український телеканал NewsOne і заборонений в Україні пропагандистський телеканал «Россия1» анонсували проведення телемосту «Надо поговорить!» 12 липня о 18:00.

Як відомо, президент Володимир Зеленський звернувся до українців у зв’язку із намірами телеканалу NewsOne провести телеміст.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк засудив проведення телемосту телеканалу NewsOne з Росією і заявив, що в РНБО працюють над відповідним питанням.

8 липня телеканал NewsOne скасував телеміст із Росією.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО