Митрополит Епіфаній закликав весь світ протистояти гібридній війні

Читать на русском
Він підкреслив, що українська церква закликає українців по всьому світу говорити правду про війну проти України.

Православна церква України закликає протистояти гібридній війні у інформаційному полі, аби разом перемогти ворога.

Про це сьогодні у Twitter написав Предстоятель Православної церкви України Блаженнійший Митрополит Епіфаній, передає Слово і Діло.

«Ми, українці, добре розуміємо цінність миру. Тому закликаємо світ спільно протистояти будь-яким спробам розпалити новий світовий конфлікт», - наголосив Митрополит.

Він підкреслив, що українська церква закликає українців по всьому світу говорити правду про війну проти України.

«Видно, що гібридна війна ведеться не тільки на полі бою, але і у інформаційному полі, через пропаганду та неправду. Просимо усіх протистояти цій неправді, аби разом перемогти ворога, який так нещадно прийшов на нашу землю», - зазначив священослужитель.

За його словами, Помісна Церква молиться за спокій душ воїнів, які віддали на цій війні та у інших війнах своє життя за волю і незалежність України.

Сьогодні в Україні святкують День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні - державне свято і вихідний день в Україні, який офіційно відзначають з 2016 року.

Також нагадаємо, в Києві відбулася зустріч новообраного президента України Володимира Зеленського та Предстоятеля Православної Церкви України митрополита Епіфанія.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: