Медведчук не готовий підтримати Зеленського

Голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук не готовий підтримати Володимира Зеленського, поки той не згоден із його пропозиціями.

Як пише «Слово і Діло», в ефірі російського каналу «Росія 24» він заявив, що його підтримкою Зеленський може заручитися, якщо «реально захоче миру на Донбасі і ми побачимо, що він реально це робить», повідомляє Ліга.

«Дуже складно говорити про його обіцянки, пана Зеленського, тому що таких не було. Були окремі репліки, і то вони з'явилися в останні три-п'ять днів. Це все поки умовно», – сказав Медведчук.

За його словами, при двох «ні» Зеленського – амністії бойовикам і особливому статусу Донбасу – «говорити про те, що він буде робити щось для миру, поки дуже складно».

«Може, ситуація зміниться. Може, це пов'язано з тим, що йому ще невідомі певні особливості процесу на Донбасі... На превеликий жаль, поки це саме так», – сказав кум Путіна.

Нагадаємо, раніше голова політради «Опозиційної платформи - За Життя» Віктор Медведчук пропонував Володимиру Зеленському, якщо він переможе на президентських виборах в Україні, укласти угоду з Москвою і таким чином відновити контроль над Донбасом і отримати дешевий газ і інвестиції з РФ.

Також прем'єр-міністр Дмитро Медведєв прокоментував результати виборів президента України і заявив, що бачить шанс на поліпшення відносин між РФ і Україною за її нового керівництва.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО