Зеленський представить основну п'ятірку своєї команди

Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський заявив, що ключову п'ятірку своєї команди представить після виходу до другого туру президентських виборів.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав на зустрічі з провідними бізнес-асоціаціями в Києві в понеділок, 18 березня, передає «Інтерфакс-Україна».

«Ми хочемо представити ключових людей до кінця другого туру, якщо ми туди пройдемо. За ніс водити людей не будемо - ми п'ятірку назвемо. Решту - там на це буде до президентських повноважень майже 2,5 місяця. Я вважаю, нам цього часу вистачить, щоб усіх знайти», - сказав Зеленський.

За його словами, він бачить у своїй команді людей, які прийшли на зустріч із ним. Шоумен має і свій спосіб обирати людей до команди. Зеленський, після ознайомлення з інформацією про потенційного члена команди, має провести з ним певний час.

«Я маю з ним пожити - я не знаю, як можна по-іншому людей брати на роботу», - резюмував кандидат у президенти.

Нагадаємо, лідером президентського рейтингу є Володимир Зеленський, якого підтримують 27,7% тих, хто визначився й має намір йти на вибори.

У нашій рубриці «Вибори» можна знайти кожного кандидата, подивитися його декларацію на інфографіку, біографію й програму.

Вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО