Зеленського висунули кандидатом у президенти

Політична партія «Слуга народу» висунула кандидатом у президенти шоумена, керівника студії «Квартал 95» Володимира Зеленського.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

«21 січня 2019 року відбувся позачерговий з'їзд політичної партії «Слуга народу», на якому були присутні делегати від регіональних представництв «Слуги народу». З'їзд, який проходив у неформальній обстановці, відкрив голова партії Іван Баканов. Кандидатом на посаду президента України від партії «Слуга народу» був висунутий Володимир Зеленський, художній керівник студії «Квартал 95», – ідеться в ньому.

Крім того, партія уповноважила Баканова на підписання рішення про висунення кандидата від партії на вибори президента 31 березня 2019 року та на подачу документів до Центральної виборчої комісії з правом передоручення цих повноважень третім особам.

Нагадаємо, програма «Схеми» провела розслідування й з'ясувала, що в шоумена Володимира Зеленського, який має намір балотуватися в президенти, є кінобізнес у Росії.

Раніше політолог Олександр Радчук писав про роль технічних кандидатів у президентських перегонах.

Також «Слово і Діло» писало, яка мета Зеленського та з чого все починалося.

Як відомо, на 18 січня документи до Центральної виборчої комісії принесли 18 претендентів на посаду президента. Десятьох із них зареєстрували.

Претенденти на кандидатів у президенти України мають до 9 лютого включно подати документи до ЦВК.

Самі ж вибори відбудуться 31 березня 2019 року.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО