Суд зробив двомісячну перерву в засіданні у справі АМПУ

Суд оголосив двомісячний перерву в підготовчому засіданні за обвинуваченням колишніх і чинних чиновників Адміністрації морських портів України, а також інших осіб у розкраданні 247 мільйонів гривень державного підприємства.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповів прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Віталій Пономаренко.

За його словами, під час засідання сторона захисту, яка складається з 15 осіб, оголосила низку клопотань, які не розглянули. Наступне засідання призначили на 14 березня у зв'язку з великою кількістю осіб збоку захисту, а також графіком колегії, яка складається з трьох суддів.

Як відомо, САП і НАБУ обвинувачують екс-голову АМПУ Андрія Амеліна, першого заступника АМПУ Юрія Наконечного, екс-начальницю відділу закупівель АМПУ Олену Степанову, заступника начальника Одеського філіалу АМПУ Артема Раковича, директора ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв» Олексія Буштрука і бенефіціара цього підприємства Олександра Кучера, а також бенефіціара Kleona Trade LLP Андрія Мишка в розкраданні 247 млн грн.

Нагадаємо, суд призначив на 11 січня підготовче засідання у справі АМПУ. Також суд оголосив перерву у засіданні за позовом НАБУ до АМПУ про визнання договору недійсним. Раніше суд залишив під арештом рахунку фірми «Техморгідрострой», яка фігурує в справі АМПУ.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО