У прикордонних районах Сумської області заборонили полювання

У прикордонних районах Сумської області заборонять полювання в зв'язку із запровадженням на території області воєнного стану.

Про це «Слово і Діло» повідомляє з посиланням на прес-службу Держлісагентства.

«У зв'язку із запровадженням на території області воєнного стану, в прикордонних районах області заборонять полювання», – цитує голову Сумської ОДА Миколу Клочка прес-служба відомства.

«Ми ухвалили рішення з максимальним дотриманням прав і свобод громадян, без порушення Конституції, законів України», – зазначив очільник області.

За словами Клочка, посилені заходи здійснюватимуться з охорони державного кордону, в тому числі «запроваджується заборона без документів перебувати в прикордонній зоні, заборона на аеро-, відео-, фотозйомку без узгодження з відповідними службами та військовими частинами».

«Разом із забороною на проведення в прикордонних районах полювання забороняється проведення сільськогосподарських робіт на території 1 кілометра від кордону з 18:00 до 6:00 без відповідних дозволів прикордонників. А громадяни, які перебувають у прикордонній зоні, повинні мати при собі особисті документи», – додали в Держлісагентстві.

Раніше стало відомо, що в Україні поки не будуть створювати військово-цивільні адміністрації.

Також нагадаємо, президент Петро Порошенко пообіцяв не продовжувати воєнний стан.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО