Отруєння Скрипалів: оприлюднені нові відео підозрюваних

Поліція Британії опублікувала нові відеозаписи, що пов'язані з отруєнням колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його дочки в британському Солсбері.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Deutsche Welle.

На відео показані двоє чоловіків, яких правоохоронці Британії звинувачують в отруєнні. На першому відео, яке було записано 4 березня 2018 року о 11:48 за місцевим часом, двоє чоловіків проходять через турнікети вокзалу Солсбері. На другому відео, що було знято через десять хвилин, вони йдуть по вулиці Уілтон-Роуд, яка знаходиться недалеко від будинку Скрипаля. На третьому відеозапису підозрювані в отруєнні йдуть по одній із вулиць Солсбері, а поліція повідомила, що відео було знято близько 13:00 за місцевим часом.

Правоохоронці заявили, що контртерористичний підрозділ поліції Лондона продовжує розслідування і збирається «притягти до відповідальності всіх осіб, котрі відповідальні за безрозсудні акти». Вони й надалі розшукують тих, «хто міг бачити будь-кого із цих чоловіків у Британії між 2 і 4 березня». Також поліція розшукує людей, котрі могли помітити підроблену упаковку парфумів або флакон, в якому знаходилася отруйна речовина.

Нагадаємо, Лондон наполягає на введенні нових санкцій у справі Скрипаля.

Також відзначимо, підозрюваний в отруєнні Скрипаля агент ГРУ вивозив із України Януковича.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО