Телеканал NewsOne змінив власника

Народний депутат Євген Мураєв, який до недавнього часу був власником телеканалу NewsOne, заявив про його продаж народному депутату Тарасу Козаку (фракція «Опозиційного блоку»).

Как пише «Слово і Діло», про це Мураєв у п'ятницю, 5 жовтня, повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні власником корпоративних прав телеканалу NewsOne став мій товариш і колега Тарас Козак. Бажаю йому й колективу успіху та зростання», – написав Мураєв.

Нагадаємо, наприкінці серпня поточного року колишній заступник глави Адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що став керівником телеканалу NewsOne терміном на три роки.

«Інформую, що в понеділок у Відні підписав угоду про управління телеканалом NewsOne. Власник ста відсотків статутного фонду компанії Володимир Мураєв передав мені телеканал в управління терміном на три роки. За умовами договору, мені на комерційних умовах передане право здійснювати всю діяльність з управління телеканалом», – написав тоді Портнов.

Водночас у липні 2018 року, за даними «Інтерфаксу», структура власності телеканалу змінилася: власником ТОВ «Новини 24 години» стало швейцарське акціонерне товариство MW Investment AG, кінцевим бенефіціаром якої є батько Євгена Мураєва Володимир Мураєв.

Верховна Рада 4 жовтня схвалила пропозицію про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до телеканалів NewsOne і «112 Україна».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО