Омелян не встиг за рік обладнати комп'ютерами всі робочі місця «Укрпошти»

Міністр інфраструктури Володимир Омелян не виконав обіцянку протягом року обладнати комп'ютерами всі робочі місця «Укрпошти».

Обіцянка міністр давав 14 вересня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Ви, можливо, також не знаєте, але ми плануємо протягом року обладнати комп'ютерами всі робочі місця «Укрпошти», включаючи малі населені пункти, невеликі міста», – заявив Омелян.

Станом на 5 квітня в межах першого етапу проекту комп'ютери були встановлені в 100 відділеннях «Укрпошти». А на початку вересня генеральний директор підприємства Ігор Смілянський заявив, що до кінця 2018-го всі відділення «Укрпошти» в селах із населенням більш ніж 2 тисячі осіб будуть комп'ютеризовані. У малих селах поки комп'ютери не встановлюватимуть.

Смілянський також зазначив, що є проблеми з комп'ютеризацією відділень: складним виявився пошук людей, які працюватимуть на комп'ютерах. Крім того, лише в 60% великих сіл був знайдений якісний інтернет.

З огляду на те, що протягом року обладнати комп'ютерами всі робочі місця «Укрпошти» не вдалося, Омелян свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, суд відпустив на поруки Володимира Омеляна, підозрюваного в незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО