З'ясувалися подробиці інтерв'ю «отруйників Скрипалів»

Головний редактор телеканалу RT Маргарита Симоньян розповіла подробиці інтерв'ю Олександра Петрова та Руслана Боширова, яких Велика Британія звинувачує в отруєнні британського шпигуна, екс-працівника Головного розвідуправління (ГРУ) Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.

Про це пише «Слово і Діло».

«Я їх не шукала. Справжні (наскільки це можна перевірити) Петров і Боширов зателефонували мені самі», – написала вона в своєму каналі в Telegram.   Вона зазначила, що немає сумнівів у тому, що це ті самі Петров і Боширов, яких шукають у Британії. За її словами, вони відповіли на всі поставлені запитання, що стосуються «причетності» до справи Скрипаля.

За їхніми словами, вони приїхали до Лондона з туристичною метою. Це була не бізнес-поїздка: Петров і Боширов хотіли «відірватися». Вони відвідали Солсбері 3 березня, провели там близько півгодини або годину й гуляли. Вони також розповіли, що повернулися до міста наступного дня для огляду визначних пам'яток.

Напередодні, 12 вересня, російський президент на Східному економічному форумі розповів, що Петров і Боширов є цивільними особами й не пов'язані з криміналом.

«Нехай вони прийдуть кудись, наприклад, до засобів масової інформації», – порадив глава держави.

Скрипаля та його дочку Юлію знайшли без свідомості в Солсбері 4 березня. Після лікування обидвоє прийшли до тями. За версією британської сторони, Скрипалі зазнали впливу нібито виробленого в Росії нервово-паралітичної речовини класу «Новачок».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО