У Росії знайшли підозрюваних в отруєнні Скрипалів

Читать на русском
Путін розповів, де перебувають підозрювані у справі отруєння нервовим агентом Новачок у британському Солсбері. Він назвав їх звичайними людьми.

Президент Росії Владімір Путін заявив, що підозрювані у справі отруєння «Новачком» у британському Солсбері перебувають в РФ.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє ТАСС.

Кількість «Новичка» в Солсбері могла вбити 4 тисячі осіб – ЗМІСпецслужби Великобританії підрахували, що кількість «Новичка» в флаконі від парфумів могла б убити 4 тисячі чоловік, повідомляє The Times з посиланням на джерела.

За його словами, російська влада знає про цих людей, але нічого кримінального сказати про них не може.

«Ми, звичайно, подивилися, що це за люди, й знаємо, хто вони такі. Ми їх знайшли, – повідомив Путін. – Нічого там особливого й кримінального немає, запевняю вас».

Британські прокурори 5 вересня назвали імена двох підозрюваних росіян, яких вважають виконавцями отруєння в Солсбері. Це Олександр Петров та Руслан Боширов.

Прем’єрка Британії Тереза Мей заявила, що росіяни є офіцерами ГРУ – військової розвідки РФ. Британія отримала європейський ордер на арешт росіян.

Нагадаємо, в Солсбері 4 березня отруїлися Сергій Скрипаль та його дочка.

Британська влада заявила, що виконавці злочину застосували нервово-паралітичну речовину «Новачок», і звинуватили в причетності до отруєння Росію. Москва цю версію заперечує.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: