У БПП пояснили, що Голубов узяв Труханова на поруки з власної ініціативи

Фракція БПП не мала наміру брати на поруки міського голову Одеси Геннадія Труханова, проти якого порушили кримінальне провадження.

Як стало відомо «Слову і Ділу» із заяви фракції в соцмеражах, наміри члена БПП Дмитра Голубова – це його особиста ініціатива як народного депутата.

«Фракція партії «Блок Петра Порошенка» не ухвалювала жодних рішень про взяття на поруки будь-яких осіб, проти яких відкриті кримінальні провадження, й тим більше не делегувала таких повноважень жодному зі своїх членів. Ба більше, позиція фракції партії «Блок Петра Порошенка» залишається непохитною – корупція в Україні має бути подолана на всіх рівнях, і члени фракції будуть максимально сприяти правоохоронним органам, судовій гілці влади, щоб усі корупціонери незалежно від того, яку посаду вони обіймають чи до якої політичної сили належать, були притягнуті до відповідальності й понесли відповідне покарання», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, міського голову Одеси Геннадія Труханова, якого підозрюють у причетності до схеми розкрадання коштів Одеської міської ради через купівлю будівлі збанкрутілого заводу «Краян» за 185 мільйонів гривень у компанії «Девелопмент Еліт», відпустили на поруки народного депутата від фракції «Блоку Петра Порошенка» Дмитра Голубова.

Раніше в НАБУ підтвердили затримання мера Одеси та його заступника.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО