З України видворили «злодія в законі»

У Києві на проспекті Глушкова затримали громадянина Грузії, «злодія в законі» на прізвисько «Гега Озургетський». Його вислали з України із забороною в'їзду на три роки.

Про це 6 лютого повідомляє прес-центр столичної поліції, пише «Слово і Діло».

«Він – 42-річний уродженець Грузії, проживає в Греції, де його «коронували» в 2014 році. На територію України приїхав у 2017 році до Одеси, незабаром перебрався до столиці. До речі, паспорт громадянина України йому видали в грудні 2013 року в місті Луганську, тому ми перевіряємо цю інформацію», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко.

Оперативники дізналися, що «Гега Озургетський» мав намір встановити й розширювати свій вплив на кримінальні процеси в регіонах, об'єднувати діяльність окремих організованих груп для посилення їхньої злочинної діяльності, виконувати загальні організаційно-розпорядчі функції з організації їхньої діяльності. Також він планував проведення та безпосередню участь у кримінальних «сходках» «керівників» злочинного світу для вирішення основних питань щодо перерозподілу сфер впливу.

Повідомляється, що «Гега Озургетський» намагався залучити до протиправної діяльності якомога більше молоді, щоб зберегти й розвивати кримінальні традиції. Його громадянство України скасоване, він видворений за межі країни із забороною в'їзду на три роки.

Раніше США запровадили санкції проти десяти росіян – «злодіїву законі».

Нагадаємо також, в Одесі затримали спільників «злодія в законі».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО