Саакашвілі прокоментував рішення грузинського суду

Читать на русском
Екс-президент Грузії Михеіл Саакашвілі назвав вирок грузинського суду щодо нього незаконним і таким, що суперечить всім міжнародним, національним нормам і здоровому глузду.

Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі назвав вирок грузинського суду щодо нього незаконним і таким, що суперечить всім міжнародним, національним нормам і здоровому глузду.

Як інформує «Слово і Діло», про це він написав у Facebook.

То дахом ганяють, то людям зуби вибивають: Саакашвілі розповів про дії владиЕкс-голова Одеської ОДА, лідер партії Рух нових сил Міхеіл Саакашвілі розповів у суді, що сьогодні він є головною метою української влади.

«Судити президента за використання права на помилування, яке ніяк не обмежене, говорить про повністю політичний характер цього процесу», – заявив Саакашвілі.

Політик додав, що вирок показує синхронність дій Грузії та України й повну координацію між собою щодо нього.

Раніше Тбіліський міський суд визнав колишнього президента країни Міхеіла Саакашвілі винним у зловживанні службовими повноваженнями.

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України підозрює Саакашвілі в підготовці в країні «акцій непокори», спонсорованих проросійським олігархом Сергієм Курченком.

Нагадаємо, український суд не задовольнив позов Саакашвілі до міграційної служби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: