США запровадили санкції проти десяти росіян — «злодіїв у законі»

Читать на русском
До списку санкцій США внесено 10 кримінальних авторитетів з Росії і країн колишнього СРСР, а також дві російські компанії.

До списку санкцій США внесено 10 кримінальних авторитетів з Росії і країн колишнього СРСР, а також дві російські компанії.

Як повідомляється на сайті американського Мінфіну, до переліку потрапили Юрій Пічугін (Пічуга), Рубен Татулян (Робсон), Алімжан Тохтахунов (Тайванчик), Володимир Тюрін (Тюріков), Захар Калашов (Шакро Молодий), Василь Христофоров (Воскрес), Камчибек Кольбаев (Камчи Бішкекський), Лаша Шушанашвілі (Лаша Руставський), Владислав Леонтьєв (Вадик Білий) і Гафур Рахімов, пише «Слово і Діло».

Також в «чорному списку» виявилися ЗАТ «Спа-готель Весна» і ТОВ «Нове століття-медіа». За даними «СПАРК-Інтерфакс», ці компанії належать Рубену Татуляну.

Санкції запроваджені в рамках боротьби проти організації «Злодії в законі», що діє в США, Росії, Греції, Іспанії і в Україні. Всім, хто потрапив до списку, заборонено в'їжджати в США і вести бізнес з американськими громадянами. Крім того, їх активи на території Штатів будуть заморожені.

Нагадаємо, Міністерство торгівлі США внесло в чорний список ще дві російські оборонні компанії, діяльність яких «суперечить інтересам нацбезпеки США».

А Євросоюз продовжив санкції проти Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: