Грузія передала Україні всі матеріали для екстрадиції Саакашвілі

Читать на русском
У головній прокуратурі Грузії заявляють, що відправили українським колегам всі необхідні для екстрадиції екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі матеріали.

У головній прокуратурі Грузії заявляють, що відправили українським колегам всі необхідні для екстрадиції екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі матеріали і чекають остаточної відповіді Києва.

Про це в ефірі грузинської телекомпанії «Імеді» сказала прокурор Головною прокуратури Грузії Натія Сонгулашвілі, передає «Слово і Діло».

Справа Саакашвілі в Україні: чого чекати далі та на що розраховують в АПГрузинський суд заочно засудив Саакашвілі до трьох років ув'язнення й чекає його видачі. В Україні тим часом СБУ близько чотирьох годин допитувала політика. Як розвиватиметься справа Саакашвілі в Україні, розбирались експерти.

«У сторони обвинувачення є достатньо доказів, які, ми вважаємо, повинні стати підставою для позитивного рішення щодо питання його екстрадиції», - підкреслила Сонгулашвілі.

«Ми, як прокуратура, відправили всі можливі докази для створення правової основи для прийняття цього рішення», - додала прокурор.

Раніше повідомлялося про те, що СБУ дві години вмовляла Саакашвілі пройти експертизу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: