В Одесі затримали поплічників «злодія в законі»

Читать на русском
Особи зловмисників, після проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів були встановлені.

В Одесі правоохоронці затримали спільників «злодія в законі».

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, співробітники внутрішньої безпеки і карного розшуку спільно з прокуратурою провели спецоперацію із затримання двох зловмисників, які скоїли розбійний напад зі стріляниною, передає «Слово і Діло».

«Встановлено, що затримані входили в злочинне угрупування, яке в минулому контролювалося вбитим у Стамбулі «злодієм в законі» на прізвисько Ровшан Ленкоранський», - сказали в управлінні.

Миколаївський «Мультик»: чому за кримінального авторитета взялися саме заразХто винен, що миколаївські перші номери «опозиційної» партії виявилися «шостим номером» у кримінальних авторитетів?

Відзначається, що в кінці весни поточного року двоє невідомих поблизу Гагарінського плато в Одесі розстріляли автомобіль, в якому знаходилися двоє людей. Постраждалі отримали важкі вогнепальні поранення, однак залишилися живі. Особи зловмисників, після проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів були встановлені.

Оперативники управління внутрішньої безпеки з'ясували, що до збройного нападу причетні 30-річний уродженець Республіки Дагестан (професійний спортсмен боїв без правил) і 31-річний раніше судимий за грабіж одесит, який тривалий час займався боксом.

Крім того, обидва фігуранти входили до складу місцевого злочинного угруповання, яке в минулому контролювалася убитим в Стамбулі «злодієм в законі» на прізвисько Ровшан Ленкоранський.

«Серед інших учасників цієї банди - 38-річний уродженець Вірменії, 29-річний уродженець Грузії (професійний спортсмен з тайського боксу) і 29-річний уродженець Молдови (професійний спортсмен з боїв без правил)», - уточнили в управлінні.

Спільними діями бійців відділу швидкого реагування департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, їхніх колег із одеського управління та міської прокуратури №3 підозрюваних у стрілянині затримали, незважаючи на запеклий опір. Зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Нагадаємо, 18 листопада акція протесту в Одесі переросла в бійку з силовиками.

Відзначимо також, що за даними СБУ екс-депутат Одеської міськради фінансував тероризм.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: