Чубаров закликав кримчан бойкотувати вибори президента РФ

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликає кримчан бойкотувати «вибори президента РФ».

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook в суботу 27 січня після вторгнення російського ОМОНу на засідання громадської ініціативи «Кримська солідарність», повідомляє «Слово і Діло».

Чубаров назвав подію абсолютним беззаконням по відношенню до кримських татар, які зібралися на засідання і черговою акцією залякування кримськотатарських активістів. За його словами, російські силовики «переписали всіх, включаючи адвокатів».

«Не виключено, що згідно складеного окупантами «реєстру», в найближчі дні людей почнуть по одному викликати в поліцію», - вважає він.

«Після акцій, подібних до сьогоднішньої, кожен з тих нечисленних співвітчизників, хто, проявивши слабкість або малодушність, з'явиться 18 березня 2018 року на виборчій дільниці, виявиться вічним ізгоєм серед своїх співвітчизників і одновірців», - підкреслив Чубаров.

Він закликав до абсолютного бойкоту незаконних в окупованому Криму виборів.

«18 березня 2018 року - жодного кримського татарина, жодного етнічного українця, жодного патріота України - жителя Криму, незалежно від його національності, на незаконно відкритих виборчих дільницях незаконно призначених виборів президента Росії в тимчасово окупованому Криму!», - закликає лідер Меджлісу .

Раніше міністр Арсен Аваков заявив, що Нацгвардія і поліція повинні готуватися до служби на Донбасі і в Криму.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО