Нацгвардія і поліція повинні готуватися до служби на Донбасі та в Криму – Аваков

Читать на русском
Бійці Національної гвардії повинні готуватися нести службу разом з Нацполіцією на Донбасі та в Криму після їхнього звільнення.

Бійці Національної гвардії повинні готуватися нести службу разом з Нацполіцією на Донбасі та в Криму після їхнього звільнення.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час річної підсумкової колегії МВС, пише «Слово і Діло».

«Що стосується Національної гвардії... період фальшивих мітингів, які відволікають увагу, пройде, і буде та фаза нашому житті, коли вам доведеться разом з Національною поліцією заходити в райони Донецької, Луганської області та Криму, звільнені від окупації», - запевнив він .

За словами Авакова, бійцям потрібно буде правильно розставити пріоритети. «Звільняти і захищати окуповані території - дуже важка робота, і ми це вже робили, коли звільняли території Луганської та Донецької областей. Треба готуватися до неї вже зараз», - сказав міністр.

У той же час перший заступник міністра Сергій Яровий зазначив, що всі патрульні підрозділи Нацгвардії повинні бути повністю укомплектовані і забезпечені всією необхідною технікою до кінця року.

«У нас залишається відкритим питання - укомплектованість патрульних підрозділів Національної гвардії. На це треба звернути особливу увагу. До кінця року всі підрозділи повинні бути укомплектовані і забезпечені всією необхідною технікою», - підкреслив він, додавши, що зараз бійці Нацгвардії активно долучаються до виконання спільних завдань із Національною поліцією і підрозділами ДПСУ.

Нагадаємо, в Україні перевірять усіх, хто отримав громадянство за роки незалежності.

Раніше стало відомо, яка криміногенна обстановка в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: