Путін або його двійник носить бронежилет щонайменше 5 років – Юсов

Читать на русском
Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов підтвердив, що путін регулярно носить бронежилет.
Getty Images

Російський диктатор володимир путін дійсно носить бронежилет вже не один рік.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов у коментарі для АрміяInform у середу, 5 червня.

Випадки вбивства лідерів держав та політичних рухівПрем'єр Словаччини Роберт Фіцо пережив замах. На інфографіці – випадки вбивств лідерів держав та рухів.

«Людина, схожа на путіна, регулярно його (бронежилет, – ред.) використовує, принаймні, останні п'ять років», – заявив він.

Зазначимо, портал The Moscow Times з посиланням на двох російських чиновників і джерело, близьке до Кремля, повідомив, що володимир путін під час виступів на публіці почав носити бронежилет за рекомендацією Федеральної служби охорони та Служби безпеки. Він точно надягав бронежилет 9 травня 2024 під час параду в Москві.

Нагадаємо, за даними ГУР, у публічному просторі з'являються щонайменше три двійники путіна. Один з них, ймовірно, приїжджав у тимчасово окупований Маріуполь та на Херсонщину.

Також у розвідці повідомляли, що знають, де знаходяться бункери диктатора.

Минулого року президент Володимир Зеленський відповів, чи може Україна вбити путіна. Глава ГУР Кирило Буданов також оцінював, чи вигідно Україні вбивати російського диктатора.

«Слово і діло» писало про випадки зі світової історії, коли лідер країни помер або був убитий у розпал збройного конфлікту. Також ми зібрали випадки вбивства лідерів держав та політичних рухів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: