«Путін як граф Дракула»: у ГУР заявили, що знають, де знаходяться бункери диктатора

Читать на русском
Головному управлінню розвідки Міноборони України відомі місця розташування бункерів російського диктатора володимира путіна.
Фото: telegraph.co.uk

Головному управлінню розвідки Міноборони України відомі місця розташування бункерів російського диктатора володимира путіна.

Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Залишилося тільки застрелитися в бункері: як путін йде слідами ГітлераРосійський президент наполегливо йде слідами лідера нацистської Німеччини. Фінал, сподіваємося, буде таким самим. На інфографіці – що спільного у путіна та Гітлера.

За його словами, інформація про підземні схованки путіна постійно оновлюється.

«Один із позивних російського диктатора – «бункерний», тобто він любить цю справу. Він як граф Дракула – ховається у цих глибоких підземеллях», – сказав Юсов.

Він не став уточнювати місця та кількість бункерів президента рф. При цьому повідомив, що двійників путіна на територію цих об'єктів не пускають.

«Ні, своїх двійників він пускає на інші завдання, де не так безпечно», - підсумував представник ГУР.

Нагадаємо, минулого року спікер володимира путіна Дмитро Пєсков заявив, що путіна нібито «ніколи не було» ні в яких бункерах. Він також назвав «брехнею» інформацію про те, що російський диктатор має двійників.

Раніше голова військової розвідки Буданов відповів, що вигідніше для України: вбити путіна чи дозволити йому «добити» росію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: