Путін використовує щонайменше трьох двійників – ГУР

Читать на русском
Російський диктатор володимир путін зараз має щонайменше трьох двійників. Кремль активно використовує їх у різних цілях, повідомив представник ГУР Андрій Юсов.
Фото: Getty Images

Російський диктатор володимир путін зараз має щонайменше трьох двійників.

По це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Онкологія, Паркінсон чи шизофренія: чим за різними версіями може бути хворий путінЗа різними версіями, у володимира путіна діагностували рак – щитовидної залози або підшлункової – або хворобу Паркінсона. Є також думка, що російський диктатор має ознаки шизофренії.

За його словами, наявність у путіна двійників – це «не ймовірність, а факт». Кремль активно використовує їх у різних цілях.

«Скільки двійників? Розуміємо, що можуть бути варіанти, але про три можемо говорити... Це означає не лише для України, а для сприйняття у світі, для режиму загалом, що цей режим не є стійким. Що йдеться не про якогось сильного, впливового, впевненого в собі політику, а про технологію - якийсь образ «Великого брата», який дивиться на тебе», – сказав представник розвідки.

Він зазначив, що наявність двійників свідчить про страх та слабкість російського режиму.

«Щодо інформації з анонімних Telegram-каналів про те, що він помер, – на жаль, ця новина не підтвердилася. Але щодо двійників – так, така технологія у Кремлі використовується», – наголосив Юсов.

Нагадаємо, нещодавно у Кремлі заявили, що у президента рф немає двійників. А у квітні прессекретар путіна говорив, що диктатор нібито настільки енергійний, «що за ним не встигає його оточення», а його здоров'ю нібито багато хто заздрить.

Також вже кілька років ходять чутки про те, що путін серйозно хворий. Раніше ми розповідали, чим за різними версіями може бути хворий російський диктатор.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: