Зеленський провів спеціальну нараду на базі РНБО та Ставки: про що говорили

Читать на русском
Президент Зеленський у середу, 22 травня, провів спеціальну нараду на базі двох структур – РНБО та Ставки Верховного Головнокомандувача.
Фото: РБК-Україна

Президент Володимир Зеленський у середу, 22 травня, провів спеціальну нараду на базі двох структур – РНБО та Ставки Верховного Головнокомандувача.

Про це він повідомив у своєму вечірньому зверненні до нації.

Які військові обіцянки Зеленський має виконати у 2024 роціОбіцянки Володимира Зеленського на 2024 рік – на інфографіці. Президент обіцяв зберегти всебічну підтримку від союзників та не йти на заморожений конфлікт.

У нараді взяли участь секретар РНБО Олександр Литвиненко, начальник Генштабу Анатолій Баргилевич, віце-прем'єр-міністр Михайло Федоров, а також голова Мінстратегпрому Олександр Камишін.

Учасники говорили про виробництво РЕБ, дронів, ракетну програму України, а також про протидію російським керованим авіабомбам.

«Складна тематика, і якщо щодо РЕБ, дронів, ракетної програми ми бачимо хороші тенденції, то з протидією російським бомбам ще треба дуже багато зробити. Альтернатив не може бути – Україні потрібні системи й тактики, які дадуть змогу захищати наші позиції, наші міста й громади від цих бомб», – сказав Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ повідомили, що Україна створює мережу секретних підземних заводів із виробництва зброї.

Раніше Зеленський розповів, що в Україні вже працюють 500 підприємств оборонно-промислового комплексу, які виготовляють озброєння для української армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: