Росіяни вдарили ракетами по Слов'янській ТЕС – деталі

Читать на русском
Росіяни вдарили п’ятьма ракетами по Слов'янській ТЕС у Миколаївці Донецької області. В ході обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції.
Суспільне

Російські окупаційні війська у неділю, 5 травня, вдарили п’ятьма ракетами по Слов'янській ТЕС у Миколаївці Донецької області.

Про це заступник начальника Миколаївської МВА Володимир Проскунін повідомив виданню «Суспільне».

Три масовані атаки росії: які об'єкти електрогенерації потрапили під ударНа інфографіці – які об'єкти електрогенерації в Україні було пошкоджено або знищено в ході трьох масованих атак росії.

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. В ході обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», - йдеться у повідомленні.

Згідно зі словами Проскуніна, російські окупанти завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» та однією фугасною ракетою.

Як зазначається, внаслідок обстрілу постраждалих немає.

Водночас, міністр енергетики України Герман Галущенко в ефірі телемарафону заявив, що останні російські масовані атаки завдали енергетиці збитків на понад $1 млрд.

Нагадаємо, станом на початок квітня з початку повномасштабного вторгнення російська армія вже майже 180 разів атакувала українські ТЕС.

У Міненерго також розповідали, як підвищення тарифу на світло впливає на енергосистему України.

Окрім цього стало відомо, скільки енергетиків постраждали від атак на ТЕС з початку війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: