На Запорізькому напрямку диверсійно-штурмові групи намагаються зайти в Роботине

Читать на русском
На Запорізькому напрямку окупанти розосередили свої сили між Вербовим та Роботиним. В останнє постійно намагаються проникнути диверсійно-штурмові групи.
facebook.com/pressjfo.news

На Запорізькому напрямку окупанти розосередили свої сили між Вербовим та Роботиним. В останнє постійно намагаються проникнути диверсійно-штурмові групи.

Про це повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України полковник Наталія Гуменюк в етері телемарафону.

Два роки великої війни: як ЗСУ знищують окупантівНа інфографіці – як ЗСУ знищують окупантів у ході повномасштабної війни. Втрати російської армії вже перевищили 400 тисяч людей.

«Продовжуються спроби диверсійно-штурмових груп РФ заходити в Роботине. Але, зайшовши, переконуються, що їм там не раді. Відразу згортаються й фактично запакованими, як кажуть наші бійці, відправляються на свої вихідні позиції», – заявила вона.

При цьому втрати ворога на півдні й надалі залишаються високими. Зокрема, на Херсонському та Запорізькому напрямках за минулу добу, 12 квітня, ліквідовано майже 140 окупантів та знищено 50 одиниць броньованої техніки.

Крім того, армія рф не припиняє штурмувати плацдарм Сил оборони на лівому березі Херсонщини. За добу українські захисники відбили шість штурмів.

Також російська армія активізувала ведення бойових дій на Східному фронті, за останні дні ситуація там суттєво загострилася.

Тим часом Міністерство оборони спростувало інформацію про захоплення росіянами Богданівки у Бахмутському районі Донецької області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: