Тактика ворога незмінна: у ЗСУ розповіли про ситуацію у районі Часового Яру

Читать на русском
Ситуація в районі міста Часів Яр залишається складною, але контрольованою. Окупанти використовують для своїх атак все можливе озброєння.
Фото: Генштаб ЗСУ

Ситуація в районі міста Часів Яр залишається складною, але контрольованою. Окупанти використовують для своїх атак на цьому напрямі все можливе озброєння.

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі телемарафону.

Ситуація у Часовому Яру зараз найскладніша за весь час повномасштабної війни – МВААрмія рф продовжує спроби просунутися у бік Часового Яру. Ситуація у місті найскладніша за весь час повномасштабного вторгнення.

За його словами, незважаючи на всі спроби росіян прорвати оборону, наразі ворожих військ немає ні в самому місті, ні на його околицях.

«Ворог і сьогодні, і вчора використовував перевагу в повітрі, в ракетах, в артилерійських снарядах. Вони хочуть досягти своєї цілі та вийти на кордони Донецької області. Тактика ворога незмінна – велика кількість піхоти та штурмові дії», – заявив Волошин.

У ЗСУ уточнили, що ворожі штурми супроводжуються атаками з повітря.

«Вони запускають КАБи, більша частина з яких припадає на Часів Яр, руйнуючи інфраструктуру, руйнуючи все, що є на їхньому шляху. Українські захисники роблять все можливе та неможливе, щоб стримувати штурми», – резюмував він.

Нагадаємо, на початку квітня у ЗСУ повідомили, що окупаційна армія рф провела низку невдалих атак на східних околицях Часового Яру. Рашисти намагалися закріпитись у кількох спорудах, але українські військові вибили їх звідти.

Раніше у МВА заявили, що ситуація у місті зараз найскладніша за весь час повномасштабного вторгнення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: