Голова Харківської ОВА розповів про ситуацію з електрикою у регіоні

Читать на русском
У Харкові 12 квітня, як і раніше, є дефіцит енергії після російських атак. У місті застосовують погодинні графіки відключень.
t.me/synegubov

У Харкові та найближчих громадах сьогодні діють погодинні графіки відключення світла. Аварійних відключень немає, але відновлення енергетичної інфраструктури ще триває.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону у п'ятницю, 12 квітня.

«Наслідки дуже серйозні»: Терехов розповів про ситуацію у Харкові після обстрілів рфВнаслідок нічного удару росії по Харкову з ладу виведено відразу дві теплоелектроцентралі. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

«У Харкові та прилеглих громадах аварійних відключень немає, але діють планові, оскільки зберігається дефіцит електроенергії. Наразі сфокусувалися над тим, щоб унеможливити аварійність у мережах», – повідомив він.

За словами голови ОВА, транспорт, медична система, об'єкти ЖКГ та інша критична інфраструктура — заживлені та працюють.

«Усі служби продовжують цілодобово ліквідувати наслідки ворожої атаки на об'єкти енергоінфраструктури», – додав він.

Також Синєгубов повідомив, що триває евакуація з населених пунктів, які розташовані близько до кордону з росією або до лінії фронту.

Нагадаємо, після масованих атак росіян енергооб'єкти Харкова зруйновано майже повністю. Цього тижня після нових ударів постраждала ТЕЦ, яка живила Харків. У місті діють обмеження споживання енергії. Цього тижня графіки відключення світла пообіцяли скоротити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: