Мер Харкова розповів, як готуватимуть місто до нового опалювального сезону

Читать на русском
У Харкові займаються встановленням модульних котелень, автономних котелень, які обслуговуватимуть мікрорайони.
t.me/ihor_terekhov

Харківські комунальники вже розпочали підготовку до наступного опалювального сезону. У пріоритет буде відхід від централізованого опалення, наскільки це можливо.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов, повідомляє пресслужба міськради.

Зеленський провів Ставку та нараду щодо ситуації у Харкові: що вирішилиЗеленський у понеділок, 8 квітня, провів нараду та засідання Ставки, присвячені питанню захисту Харкова від ворожих атак.

Мер нагадав, що через нестачу електроенергії після обстрілів критичної інфраструктури у Харкові довелося достроково завершити цей опалювальний сезон. Практично одразу комунальники розпочали підготовку до наступного.

За словами Терехова, зараз розробляється план дій, якого дотримуватимуться під час підготовки до опалювального сезону. Зокрема це встановлення модульних котелень, автономних котелень, які обслуговуватимуть мікрорайони.

«Для нас дуже важливо диференціювати мережу теплопостачання, але зовсім відмовитися від централізованої системи поки що неможливо. Тому ми працюємо над певними речами, які забезпечують відносну безпеку роботи цього обладнання», – розповів Терехов.

Нагадаємо, Харків, та низка інших великих українських міст, завершили опалювальний сезон у березні. Мер Ігор Терехов розповів, чи розглядають варіант евакуації із міста на тлі майже щоденних атак росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: