Нардепи вночі завершили розгляд відхилених правок до мобілізаційного законопроєкту

Читать на русском
Народні депутати вночі 11 квітня завершили розгляд відхилених правок до законопроєкту про мобілізацію. Протягом 11 годин вони розглянули майже 4300 правок.
Колаж: Главред

У ніч проти четверга, 11 квітня, Верховна рада проголосувала за відхилені правки до законопроєкту про мобілізацію.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Друге читання законопроєкту про мобілізацію: які зміни рекомендував комітетЗаконопроєкт про мобілізацію починають розглядати у другому читанні. Що рекомендував комітет щодо відстрочки від призову, демобілізації, обмежень для ухилянтів та інших питань.

За його словами, всі відхилені правки з 4294 правок до законопроєкту про мобілізацію пройшли. На це пішло 11 годин. Він також уточнив, що у залі Верховної Ради до кінця засідання залишалось 30 депутатів.

«Зараз перерва до ранку, далі зранку «мотиваційний» виступ військових…потім 31-е голосування за 31-у враховану правку в закон… і останнє голосування за законопроєкт в цілому», – повідомив Железняк.

Розгляд врахованих профільним комітетом правок також відбудеться зранку, 11 квітня.

Нагадаємо, у середу Верховна Рада підтримала у першому читанні урядовий законопроєкт про внесення змін в Кримінальний кодекс та кодекс про адміністративне правопорушення за порушення щодо мобілізації.

Також Рада прийняла за основу законопроєкт, який дозволятиме мобілізацію засуджених осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: