Окупанти вдарили по енергетичній інфраструктурі у Миколаївській та Одеській областях

Читать на русском
У Миколаївській області через пошкодження об'єкта енергетичної інфраструктури введено аварійні відключення світла. В Одесі росіяни також атакували енергооб'єкт.
Reuters

Російські війська вночі 10 квітня атакували об'єкти енергетичної інфраструктури у Миколаївській та Одеській областях. В результаті в Миколаївській області запроваджено аварійні відключення світла.

Про це повідомляє місцева влада та Сили оборони Півдня.

«Вночі, 10 квітня, о 03:00 внаслідок влучання ворожих БПЛА типу Shahed 131/136 пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури у Миколаївському районі. Введено аварійні відключення, ведуться роботи з відновлення. Постраждалих немає», – повідомив керівник ОВА Віталій Кім.

Також пожежа внаслідок збиття безпілотника виникла на рекреаційному об'єкті в Очакові, ніхто не постраждав.

На Одещині, як повідомили військові, було завдано удару по об'єктах критичної та транспортно-логістичної інфраструктури. Внаслідок атаки постраждали двоє працівників транспортного підприємства.

«Ворог увесь ранок «вітає» Одесу із Днем визволення. У місті росіяни поцілили по енергетичній інфраструктурі. Оцінюємо масштаби пошкоджень енергообʼєкта. Також постраждав приватний будинок та декілька автівок. Наразі відомо про одного постраждалого», – уточнив мер Одеси Геннадій Труханов.

Нагадаємо, росія атакувала Україну 17 ударними безпілотниками, двома крилатими ракетами «Іскандер-К» та однією балістичною ракетою «Іскандер-М». У Повітряних силах розповіли про результати роботи ППО.

Увечері окупанти вдарили балістичною ракетою по прибережно-рекреаційній зоні на Одещині.

Раніше в ГУР спрогнозували, як довго росіяни ще обстрілюватимуть об'єкти енергетики.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: