У ГУР заявили, що дрони вночі атакували авіаційний завод у російському Борисоглібську

Читать на русском
ГУР атакувало безпілотниками авіаційний завод у Борисоглібську Воронезької області. За попередньою інформацією, уражені основні виробничі потужності підприємства.
Фото: РБК-Україна

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов повідомив, що вночі безпілотники атакували авіаційний завод у Борисоглібську Воронезької області росії.

Він сказав про це в ефірі «Радіо Свобода».

У ГУР уточнили, що під час атаки на аеродром в Єйську були пошкоджені сім літаків – ЗМІ5 квітня аеродром в Єйську атакували українські БПЛА. В результаті атаки уражено з різними ступенями пошкодження сім російських літаків.

«Так, авіаційний завод. Це те, що можемо констатувати з різних джерел. Був гуркіт – також можемо підтвердити. Деталей розкривати не будемо, але, за попередньою інформацією, уражені основні виробничі потужності підприємства», – повідомив Юсов.

Раніше російські ЗМІ повідомили, що безпілотники атакували територію Борисоглібського навчального авіаційного центру імені Чкалова.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що пожежа на борту малого ракетного корабля «Серпухов» у Калінінградській області – операція ГУР.

Також у розвідці повідомляли, що 6 квітня в Ростовській області було підірвано трубопровід, яким здійснювалося перекачування нафтопродуктів у танкери для військових цілей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: