У рф підірвали важливий трубопровід, що транспортував нафтопродукти до танкерів – розвідка

Читать на русском
В ніч на 6 квітня в районі н.п. Азов (Ростовська обл.) підірвали трубопровід, яким здійснювалося перекачування нафтопродуктів із місцевої нафтобази до танкерів.
скріншотenovosty.com

У Головному управлінні розвідки МОУ заявили, що в Ростовській області країни-агресора вночі був підірваний трубопровід, яким здійснювалося перекачування нафтопродуктів у танкери для воєнних цілей.

Про це пресслужба ГУР повідомляє у Фейсбуці.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

«В ніч на 6 квітня 2024 року в районі н.п. Азов (Ростовська обл.) внаслідок підриву трубопроводу, яким здійснювалося перекачування нафтопродуктів із місцевої нафтобази до танкерів у припортовій території Азовського морського порту, завантаження танкерів нафтопродуктами припинено на невизначений термін», - підкреслили у ГУР.

Як зазначається, об'єкт використовувався росіянами у військових цілях, для підтримки ведення геноцидної війни проти України.

Нагадаємо, нещодавно в російському Татарстані під удар безпілотників потрапив нафтопереробний завод Танеко в Нижньокамську. Це один із п'яти найбільших НПЗ у рф.

А 2 квітня дрони атакували підприємства у містах Єлабуга та Нижньокамськ. ЗМІ з посиланням на джерела ГУР повідомили, що ціллю атаки був, зокрема, завод із виробництва іранських дронів Shahed.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: