У росії повідомили про арешт «всіх причетних» до теракту в Crocus City Hall

Читать на русском
Слідство у рф у справі про теракт у підмосковному концертному залі Crocus City Hall нібито встановило 11 фігурантів. Вони всі заарештовані.
Фото: SOTA

Російські слідчі нібито встановили та заарештували всіх 11 фігурантів справи, які проходять підозрюваними за фактом теракту у підмосковному концертному залі Crocus City Hall.

Про це із посиланням на заяву Слідчого комітету росії (СКР), повідомляє російське інформагентство Інтерфакс у понеділок, 8 квітня.

Найкривавіші теракти, скоєні угрупованням ІДІЛТеракт у російському Crocus City Hall став одним із найкривавіших нападів, скоєних ІДІЛ. Більше – на інфографіці.

Повідомляється, що заарештовано чотирьох «виконавців нападу» та «осіб, які допомагали готувати атаку» зокрема, надавали виконавцям житло, транспортні засоби та забезпечували трансфер коштів.

«Проводяться слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання інших учасників скоєного злочину – виконавців, посібників та організаторів», – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, увечері 22 березня перед початком концерту в Crocus City Hall у Підмосков'ї увірвалися чоловіки та відкрили вогонь по відвідувачах та персоналу. Пізніше вони влаштували у будівлі пожежу, загинуло 144 особи, понад 550 постраждали.

Відповідальність за напад взяла на себе терористична організація ІДІЛ, але росія, і сам диктатор володимир путін, звинувачує Україну у можливій причетності до теракту.

У МЗС України офіційно відкинули ці звинувачення. Не вірить у версію Кремля і захід.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: