ІДІЛ зробила нову заяву щодо теракту в росії та опублікувала фото нападників

Читать на русском
Угрупування ІДІЛ опублікувало нову заяву щодо теракту в росії, назвавши його найжорстокішою атакою за останні роки у рф.
Фото AA

Угрупування «Ісламська держава – Хорасан» опублікувало нову заяву щодо теракту в росії, назвавши його найжорстокішою атакою за останні роки.

Про це повідомив експерт з питань тероризму, науковий співробітник Вашингтонського інституту близькосхідної політики Аарон Зелін.

«Як я вже відзначав, ІД поширила більше детальну заяву про напад. Плюс фотографії нападників зроблені перед цим», – йдеться у повідомленні.

Путін звернувся до росіян після теракту в підмосковному Crocus City HallРосійський диктатор володимир путін у суботу, 23 березня, звернувся до росіян після теракту у підмосковному Crocus City Hall. Під час звернення він звинуватив Україну у допомозі терористам.

У новій заяві зазначається що «Ісламська держава» завдала потужного удару по росії, здійснивши криваву атаку, яка є найжорстокішою з усіх, що були спрямовані проти рф за останні роки. Терористи зазначають, що об’єктом було «велике зібрання християн у місті Красногорськ на околиці столиці Москви».

За їхніми словами, напад здійснили четверо бойовиків «Ісламської держави», які були озброєні автоматами, пістолетами, ножами та запалювальними бомбами. При цьому, «операції» передувало інтенсивне спостереження за цим місцем. Також розповідають, що троє бойовиків увірвалися до зали та відкрили вогонь по натовпу, а четвертий «здійснив пожежу в залі за допомогою запалювальних бомб, які були заздалегідь підготовлені для цієї мети».

Також було опубліковано фотографію нападників.

Нагадаємо, у США підтвердили інформацію, що «Ісламська держава» взяла на себе відповідальність за теракт у «Крокус Сіті Холл».

Раніше повідомляли, що кількість загиблих унаслідок теракту в підмосковному концертному залі зросла до 150 людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: