У Китаї анонсували візит глави МЗС рф Лаврова наступного тижня

Читать на русском
Як зазначається, міністр закордонних справ рф Сергій Лавров 8-9 квітня відвідає Китай із офіційним візитом.
Українська правда

Голова зовнішньополітичного відомства країни-агресора Сергій Лавров на початку наступного тижня відвідає Китай.

Про це повідомляється на сайті китайського МЗС.

Війна росії проти України: як путіну допомагають інші диктаториБілорусь, Іран та Північна Корея надають найбільшу підтримку росії під час війни проти України. Докладніше – на інфографіці.

«На запрошення члена Політбюро ЦК КПК, міністра закордонних справ Ван Ї міністр закордонних справ рф Сергій Лавров 8-9 квітня відвідає Китай із офіційним візитом», - йдеться в повідомленні.

При цьому, програму візиту китайське зовнішньополітичне відомство не публікує, проте Лавров, вочевидь, проведе зустріч із китайським колегою Ван Ї.

Варто зазначити, що від початку російсько-української війни, Пекін істотно прискорив зближення з Москвою в усіх сферах і наростив торгово-економічне співробітництво до рекордних понад $240 мільярдів у 2023 році.

Як відомо, лідери Китаю регулярно комунікують із очільниками російського режиму, натомість уникають контактів із керівництвом України.

Нагадаємо, що Китай збільшив допомогу росії у її війні проти України. Зокрема Пекін надає Москві геопросторову розвідку.

Також напередодні Лавров під час виступу на засіданні ОБСЄ зіткнувся з черговою хвилею бойкоту та ігнором інших країн. Ряд міністрів під час промови Лаврова вирішили залишити зал.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: