На Одещині чоловіки у військовій формі затримали підлітка, ТЦК розпочав перевірку

Читать на русском
Чоловіки у військовій формі затримали 14-річного хлопця в Одеській області. ТЦК проводить перевірку.
ua.korrespondent.net

Чоловіки у військовій формі затримали 14-річного хлопця в Одеській області. ТЦК проводить перевірку.

Про це повідомляє Одеський обласний ТЦК і СП у Facebook.

У суботу, 6 квітня, в мережі з’явилось повідомлення, що в Ізмаїльському районі четверо чоловіків у військовій формі затримали неповнолітнього хлопця. Вони нібито заштовхали 14-річного підлітка в автівку та поїхали. Коли чоловіки дізналися вік хлопця, то висадили його на трасі.

Одеський обласний територіальний центр комплектування заявив, що проводиться перевірка у зв'язку зі звинуваченням співробітників ТЦК у затриманні неповнолітнього.

«Всі обставини події ретельно вивчаються, командуванням забезпечено максимальне сприяння правоохоронним органам, що діють в рамках розслідування правопорушення за ч. 1 ст. 146 КК України, відомості про яке внесено до ЄРДР», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві в суботу, 6 квітня, чоловік з ножем напав на працівників Деснянського ТЦК. Правоохоронці розпочали розслідування.

Також писали, що працівники ДБР завершили розслідування щодо колишнього начальника одного з відділів Ужгородського районного ТЦК, який змушував солдатів будувати йому приватний маєток. Обвинувальний акт щодо військового передали до суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: