У відділку поліції Києва побили військового, розпочато службову перевірку

Читать на русском
У відділку поліції Києва побили військового прикордонної служби. Правоохоронці розпочали службову перевірку щодо інциденту, прокуратура відкрила кримінальну справу.
patrolpolice.gov.ua

У відділку поліції Києва побили військовослужбовця прикордонної служби. Правоохоронці розпочали службову перевірку щодо інциденту.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

Відомо, що інцидент трапився вночі 3 листопада. Під час патрулювання поліція виявила чоловіка у комендантську годину на вулиці.

«Оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи та поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години. У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку у камуфляжі, почав агресивно себе поводити та кілька разів штовхнув оперативника», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

При цьому поліцейські стверджують, що запросили військового пройти до відділку, але він продовжував конфлікт.

У прокуратурі додають, що у мережі розповсюдили інформацію про затримання військовослужбовця працівниками Шевченківського управління поліції, які вже у відділку побили його. Зокрема, на відео з приміщення територіального відділу поліції видно момент падіння військовослужбовця на підлогу.

У мережі зазначають, що мова йде про військового, який отримав важкі поранення під час штурмових дій на передовій. Зокрема пишуть, що чоловік приїхав до столиці на військово-лікарську комісію.

Наразі прокуратура розпочала кримінальне провадження за перевищення влади або службових повноважень. Розпочато службову перевірку.

Нагадаємо, Тернопільський міськрайонний суд обрав запобіжний захід двом співробітникам місцевого терцентру комплектування та соціальної підтримки, які підозрюються в тортурах, а також незаконному позбавленні волі людини.

Раніше у ДБР розповіли, скільки справ розслідують за фактами порушень у військкоматах та ВВК.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: