У Києві чоловік з ножем напав на працівників ТЦК

Читать на русском
У Києві в суботу, 6 квітня, чоловік з ножем напав на працівників Деснянського ТЦК. Правоохоронці розпочали розслідування.
viche.ck.ua

У Києві в суботу, 6 квітня, чоловік з ножем напав на працівників Деснянського ТЦК. Правоохоронці розпочали розслідування.

Про це повідомляє Деснянський районний ТЦК та СП у Facebook.

«Сьогодні, 6 квітня 2024 року, об 11:50 в м. Київ чоловік напав на працівників Деснянського ТЦК», – йдеться у повідомленні.

Під час роботи мобільної групи патруль розмовляв з військовозобовʼязаним. В цей час чоловік підійшов зі спини та завдав удар по голові старшого солдата. Далі дістав із сумки ніж та хотів вдарити ним ще одного військового.

Тримаючи нападника на безпечній дистанції, військовослужбовці викликали поліцію. На місці слідчі задокументували злочин та вилучили речові докази. Як розповіли правоохоронці, чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі за носіння зброї без дозволу.

Крім цього, за погрозу вбивства йому загрожує покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Нагадаємо, 3 листопада у відділку поліції Києва побили військовослужбовця прикордонної служби. Правоохоронці розпочали службову перевірку щодо інциденту.

Також писали, що працівники ДБР завершили розслідування щодо колишнього начальника одного з відділів Ужгородського районного ТЦК, який змушував солдатів будувати йому приватний маєток. Обвинувальний акт щодо військового передали до суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: