Буданов розповів, коли російські війська можуть піти у новий наступ

Читать на русском
Ситуація на фронті складна, проте контрольована. Російські війська можуть піти у новий наступ вже наприкінці травня цього року.
Getty Image

Ситуація на фронті складна, проте контрольована. Російські війська можуть піти у новий наступ вже наприкінці травня цього року.

Про це повідомив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю.

Від 9 днів до 14 років: скільки тривають війни путінської росіїНайдовша війна путінської росії триває понад 14 років, найкоротша тривала 9 днів. Більше – на інфографіці.

За його словами, наприкінці травня – початку червня цього року Україна очікує нового наступу окупаційних військ. Ворог може зосередити свої зусилля на Донеччині.

«Ми очікуємо посилення російських наступальних дій наприкінці весни і на початку літа, особливо в районі Донбасу. Трохи підсуватимуться до Часового Яру. Рухатимуть у бік міста Покровськ», – заявив Буданов.

Керівник розвідки також додав, що наразі ситуація на фронті досить складна, але контрольована.

Нагадаємо, нещодавно глава Офісу Президента Андрій Єрмак заявив, що Україна очікує, що російська армія розпочне новий масштабний наступ уже найближчими місяцями – наприкінці весни чи на початку літа. Та припустив, що головною ціллю стане Харків.

Проте згодом в ОПУ спростували слова Єрмака про літній наступ рф на Харків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: