Росіяни заявили про падіння дрона поблизу нафтобази в Підмосков'ї

Читать на русском
У четвер, 4 квітня, поблизу нафтобази у Підмосков'ї знайшли безпілотник. Він не долетів до мети та впав, не здетонувавши.
bazabazon

У четвер, 4 квітня, поблизу нафтобази у Підмосков'ї знайшли безпілотник. Він не долетів до мети та впав, не здетонувавши.

Про це повідомляє Telegram-канал «Baza».

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

За словами росіян, безпілотник літакового типу виявили вдень 4 квітня в полі за 150 метрів від нафтоналивної бази «Новосілки», що належить «Лукойлу».

У БПЛА було відірвано крило. У дописі зазначають, що він не здетонував, можливо, апарат зачепився крилом за дерева і не долетів до мети. До місця падіння безпілотника викликали співробітників ФСБ.

«Вибухотехніки знищили його ввечері того ж дня», – додали у дописі.

Нагадаємо, у росії заявили, що в ніч на 5 квітня безпілотники атакували місто Морозовськ у Ростовській області. Удар організували СБУ разом з військовими та Силами оборони. Щонайменше 6 літаків ворога було знищено.

Загалом, за даними Міноборони окупантів, російську федерації цієї ночі нібито атакували 53 безпілотники, вибухи лунали у п’яти регіонах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: