У російському Енгельсі, де розташований військовий аеродром, пролунала серія вибухів

Читать на русском
В російському Енгельсі пролунало щонайменше 4 вибухи. Місцева влада заявляє про нібито збиття безпілотників.
Ілюстративне фотоGetty Images

У ніч на 20 березня в російському Енгельсі пролунала серія вибухів. Місцева влада заявляє про нібито збиття безпілотників.

Про це повідомляють губернатор Саратовської області Роман Бусаргін та російські Telegram-канали.

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

Як зазначають місцеві пабліки, пролунало щонайменше 4 вибухи. За попередньою інформацією нібито працювала ППО окупантів.

«Почулося від 2 до 4 гучних звуків вибухів, від яких «тремтіли вікна в рамах». За попередніми даними, спрацювала система ППО. Жителі міста стверджують, що перед цим чули сирену. Офіційної інформації про постраждалих та руйнування немає», - повідомляє канал SHOT.

Водночас, губернатор Саратівської області також повідомив про нібито роботу російської ППО.

«Менше години тому над Енгельсом було ліквідовано безпілотники. Система ППО спрацювала своєчасно та ефективно. Постраждалих та руйнувань інфраструктури при падінні уламків попередньо немає», - написав Бусаргін у Telegram.

Як відомо, в Енгельсі знаходиться військовий аеродром окупантів. Саме там базуються стратегічні бомбардувальники дальньої авіації Ту-160 та Ту-95МС, через зліт яких оголошують мастабні повітряні тривоги.

Нагадаємо, вчора ввечері, 19 березня, у російському Курську після атаки на місто зафіксували проблеми з електропостачанням. При цьому, у рф заявили про начебто збиття ракет.

Раніше «Слово і діло» писало, які об'єкти росіян в окупованому Криму зазнали атак у 2023 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: