У роботі Instagram, Facebook та WhatsApp стався збій: що відомо

Читать на русском
Користувачі платформ компанії Meta – WhatsApp, Instagram і Facebook – 3 квітня зіткнулися зі збоями в роботі месенджера та соцмереж по всьому світу.
Фото: infobez.sakha.gov.ru

У середу, 3 квітня, користувачі Facebook та Instagram, а також месенджеру WhatsApp, які належать компанії Meta, заявили про проблеми з доступом до сервісів.

Про збій у їхній роботі свідчать і дані сайту Downdetector.

Зазначається, що збій у роботі соціальних мереж та месенджеру спостерігається у різних країнах, зокрема в Україні. Це також підтвердила організація NetBlocks, яка займається моніторингом доступу в мережу по всьому світу.

Більшість користувачів, які надіслали скаргу на роботу WhatsApp, повідомили, що у них не відкривається додаток. Повідомляється про проблеми з доступом до веб-версії месенджера та завантаженням повідомлень.

Користувачі Instagram і Facebook також здебільшого скаржаться на проблеми із завантаженням додатків. Також фіксуються труднощі із завантаженням сторіз та стрічки публікацій.

Прессекретар корпорації Meta Енді Стоун написав, що компанії відомо про проблеми з доступом до сервісів. Вона вже працює над їх усуненням.

Крім того, Downdetector фіксує збій у роботі YouTube. Користувачі скаржаться на проблеми із завантаженням відео.

Нагадаємо, 1 квітня стався збій у роботі мобільного банку Monobank.

На початку березня стався збій у роботі сайту та пошти ukr.net.

Також у березня фіксувався черговий масштабний збій у роботі Facebook та Instagram.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: