У додатку «Дія» стався збій через нацвідбір на Євробачення

Читать на русском
Застосунок Дія не витримав навали голосувань у національному відборі на конкурс Євробачення-2024.
konotop.in.ua

У застосунку «Дія» через перевантаження стався збій і почалися труднощі з роботою під час голосування в фіналі нацвідбору на «Євробачення» у суботу ввечері, 3 лютого.

Про це пресслужба сервісу державних послуг «Дія» повідомила в Телеграмі.

У суботу ввечері користувачі почали повідомляти про труднощі з доступом до сервісів у «Дії».

Як відомо, у цей час проходить голосування в фіналі Нацвідбору на «Євробачення-2024», проголосувати на якому можна в «Дія».

«Скільки бажаючих проголосувати за свого кандидата-фаворита Нацвідбору! Дії треба трошки часу, щоб оговтатись від такої кількості відвідувачів», – зазначили в компанії.

У разі, якщо розділ «Опитування» не відкривається, користувачам рекомендують спробувати проголосувати через декілька хвилин.

Як відомо, для цього в застосунку необхідно натиснути «Сервіси» та обрати «Опитування», після чого вибрати з 11 кандидатів.

Станом на 21:29 преслужба повідомила, що «голосування буде продовжено, щоб усі встигли віддати голос за фаворита Нацвідбору Євробачення-2024».

Нагадаємо, сьогодні ввечері відбувається національний відбір на Євробачення, під час якого буде визначено представника України. За свій шанс змагатимуться 11 конкурсантів.

Раніше Укрпошта та Укртрансбезпеки заявили про збої в роботі. У той же день на один із дата-центрів «Нафтогазу» було здійснено хакерську атаку.

У січні кілька разів у Monobank відбувалися масштабні збої. Це було пов'іязано із хакерськими атаками.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: