Прикордонники підняли прапор над трьома селами Харківщини, що перебували в «сірій зоні» – відео

Читать на русском
Прикордонники підняли український прапор над трьома населеними пунктами Харківської області, що перебували в сірій зоні.
Фото ілюстративнеarmyinform.com.ua

Прикордонники підняли український прапор над трьома населеними пунктами Харківської області, що перебували в «сірій зоні».

Про це повідомляє у Telegram-каналі Державна прикордонна служба України.

«Прикордонники «Сталевого кордону» підняли над населеними пунктами Шабельне, Піщане та Дегтярне синьо-жовтий стяг», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що ці населені пункти в Харківській області знаходяться поблизу державного кордону з росією у «сірій зоні». Територія зруйнованих сіл щільно замінована, а через постійні ворожі обстріли не придатна для проживання.

«Проте прикордонники бригади Гвардії наступу «Сталевий кордон» контролюють місцевість та нагадують ворогу, що це наша земля і йому тут не місце», – додали у дописі.

Нагадаємо, російські війська продовжували поступове просування на захід від Авдіївки. Наприкінці березня вони, ймовірно, взяли під контроль два села.

До слова, в американській розвідці вважають, що війна України та росії триватиме ще як мінімум два роки. Але офіційні особи США та Заходу приватно заявляють, що бойові дії можуть тривати ще до п'яти років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: