Британська розвідка: наприкінці березня окупанти могли взяти під контроль два села

Читать на русском
Російські війська продовжували поступове просування на захід від Авдіївки. Наприкінці березня вони, ймовірно, взяли під контроль два села.
Getty Image

Російські війська продовжували поступове просування на захід від Авдіївки. Наприкінці березня вони, ймовірно, взяли під контроль два села.

Про це повідомляє британська розвідка.

Від 9 днів до 14 років: скільки тривають війни путінської росіїНайдовша війна путінської росії триває понад 14 років, найкоротша тривала 9 днів. Більше – на інфографіці.

Російська армія продовжує поступово просуватися на захід від Авдіївки, переважаючи ЗСУ кількістю боєприпасів і особового складу, але за останні тижні не досягла значного прогресу. Та попри це наприкінці березня 2024 року російським військам, ймовірно, вдалось взяти під контроль два села – Тоненьке та Орлівку. Британські розвідники зауважують, що вони продовжують спроби захопити інші села в цьому районі.

«Росія продовжила атаки на кількох інших ділянках фронту, але за останні тижні не досягла значного прогресу», – йдеться у повідомленні.

При цьому росія набирає щомісяця до армії близько 30 тисяч нових солдатів. Це дозволяє їй покривати втрати та продовжувати війну проти України.

Нагадаємо, у Херсонській області російські війська 29 березня здійснили три невдалі спроби штурму лівого берега Дніпра.

Також окупанти вдень і вночі штурмували Білогорівку на Луганщині

Нещодавно Зеленський назвав терміни нового російського наступу та оцінив готовність ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: