У Держприкордонслужбі розповіли про ситуацію у Тополях, де захисники підняли український прапор

Читать на русском
Українські військові контролюють населений пункт Тополі в сірій зоні, де нещодавно встановили прапор. Проте їхнє перебування там ускладнене.
Укрінформ

Українські військові контролюють населений пункт Тополі, де напередодні підняли український прапор, але постійно там не перебувають.

Про це повідомив речник Держприкордонної служби Андрій Демченко в етері телемарафону.

Українські військові контролюють населений пункт Тополі в «сірій зоні», де нещодавно встановили прапор, але самі там постійно не перебувають.

«Ворога було відкинуто на цій ділянці, але ситуація залишається там непростою. Населений пункт знаходиться і біля кордону з росією, і на напрямку лінії бойових дій. Постійне перебування українських захисників там досить ускладнене. Наші хлопці постійно контролюють цей напрямок, щоб ворог там не міг закріпитися», – заявив Демченко.

Він зазначив, що прикордонники своїм встановленням прапору нагадали, що це – українська земля, і окупантам робити на ній нічого.

У суботу, 11 листопада, стало відомо, що військовослужбовці прикордонної служби підняли прапор України в селі Тополі на Харківщині.

Як відомо, вчора минув рік, як український прапор повернувся до Херсона і місто звільнилося від російської окупації. Президент Зеленський оприлюднив знакові фото.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: