Прикордонники підняли прапор України в прифронтовому селищі Тополі на Харківщині

Читать на русском
Бійці прикордонники підрозділу Сталевий кордон зайшли в населений пункт Тополі Харківської області.
Ілюстративне фотоvchasnoua.com

Військовослужбовці прикордонної служби підняли прапор України в селі Тополі на Харківщині, яке перебуває в «сірій зоні» біля кордону з країною-агресора.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної службт України у Телеграмі.

Як зазначається, бійці підрозділу «Сталевий кордон» зайшли в населений пункт Тополі, розташований під кордоном з росією у так званій сірій зоні.

«Прикордонники бригади Гвардії наступу «Сталевий кордон» підняли синьо-жовтий стяг у прикордонному з рф населеному пункті Тополі на Харківщині, який знаходився в «сірій зоні». Окупанти повинні постійно бачити, як майорить наш прапор, та пам'ятати – «Ми завжди готові захищати свої землі та знищувати ворогів!», - йдеться у повідомленні.

Згідно з мапою сервісу Deepstate, населений пункт Тополі, в якому прикордонники підняли український прапор, розташований приблизно за 2 кілометри від лінії зіткнення та приблизно за 5 кілометрів від російського кордону.

Нагадаємо, що 17 вересня ЗСУ деокупували населений пункт Кліщіївка на Донбасі.

Як відомо, рік тому український прапор повернувся до Херсона і місто звільнилося від російської окупації. Президент Зеленський оприлюднив знакові фото.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: